Patreon – donate

Blog není sám o sobě placen žádnou firmou a za psaní článků nejsem nikým placen. Pokud máte přesto pocit, že blog si zaslouží nějakou finanční podporu, ať už na udržení jeho chodu nebo jako odměnu pro mě jako autora, máte dvě možnosti – buď službu Patreon, přes kterou mi můžete poslat odměnu kartou a nebo, vzhledem k tomu, že jsem bitcoiner, přidám v blízké době i jednorázovou platbu přes bitcoin.

Jednorázový příspěvek

Moje adresa pro zaslání bitcoinu je:

bc1qadeesa6up0hmk3fjzzsuas0w7hfnjs9cw38cxe

Jedná se o on-chain adresu, lightning zatím nevyužívám, pokud to bude dávat v budoucnu smysl, doplním ho.

Pravidelný příspěvek

Pokud vůbec zvažujete tuto variantu, tak si toho nesmírně vážím. Vzhledem k povaze blogu vám přitom nemůžu nabídnout mnoho, jako odměnu za pravidelný příspěvek. Přesto jsem se pokusil vymyslet takovou kolekci odměn, která vám snad udělá radost.

Jedná se o vylepšené role na discordu Investičního blogu, o články na Patreonu ohledně mého portfolia, podpůrné materiály pro investování nebo můj osobní čas. Celé jsem se to snažil brát ale s humorem a tak je to zabalené do tematiky objevitelské plavby.

Podrobné informace k členství jsem napsal do článku na Patreonu, který si můžete prostudovat zde: https://www.patreon.com/InvesticniBlog

Každý, kdo se rozhodne blog podpořit má moji nekonečnou vděčnost. Budu se snažit do budoucna vymýšlet způsoby, jak vás za podporu ještě lépe odměnit.